Om os

Læs vores historie og mød superheltene der skaber vores virksomhed og produkter. 

I industrikvarteret i Middelfart ligger en let genkendelig sort bygning, som de fleste lokale kender som Variants gamle fabrik. Her finder du Madfabrikken, som leverer frisklavet lækker mad til enhver lejlighed.

Vi laver mad til både skolebørn og håndværkere der gerne vil have et sundt og nærende måltid, i stedet for en flad og ofte kedelig madpakke. Ikke nok med at du her kan få vellavet frokost, du kan også bestille mad ud af huset til festlige lejligheder.

På skolemad.nu kan I forældre finde og bestille de lækre madpakker til børnene, så I er sikre på at de små poder får noget frisk og lækkert mad til middag.

Madfabrikkens køkken syder af travlhed, men selvom vi har travlt, har vi tid til at lave mad som er tilberedt med kærlighed og omhu. Der lægges stor vægt på friske og lækre råvarer når der skal produceres alt fra sandwich til den varme mad til messe eller konfirmation.

Pigerne som betjener både disk og køkken er dygtige og omhyggelige, og sætter en stor ære i at maden er veltilberedt og tager sig godt ud når den leveres. For på Madfabrikken ved vi nemlig godt, at det er øjnene der spiser først og at det derfor betyder rigtig meget at maden præsenterer sig godt.

Hos os kan du finde et varieret udvalg i mad til frokost, middag eller den lille sult. Vi laver sandwich, salater, madpakker, færdigretter, tapaz m.m. Vores personale er desuden i konstant samarbejde med ejer og kunder om nye ideer til menukortet, da vi naturligvis gerne vil udvikle os og følge med tiden og vores kunders ønsker.

Når du kommer efter din frokost, er der desuden mulighed for at få drikkelsen med ved siden af, da vi har et mindre udvalg af drikkelse stående på køl.

Skal du have fest, stor eller lille, så er vi også klar med forskellige menuer så du kan slippe for at lave mad og i stedet koncentrere dig om dine gæster. Ring eller skriv til os, så finder vi sammen den rette menu til lejligheden.

Vores dygtige piger i køkkenet sørger som en naturlig ting, for at vi hjælper miljøet og undgår alt for meget madspild. Derfor har vi tilmeldt os Refood ordningen som sørger for at resterne fra det travle køkken blive genbrugt.

Mød superheltene hos Madfabrikken

Pyntekål
Louise
Indehaver
En stor, farvestrålende og grov buket pyntekål, der binder holdet sammen med en utrolig fin og betænksom kerne.
Zebratomat
...
...
...
Bolsjebede
Louise
Køkkenmedhjælper
Indeni den ellers rå skal, gemmer bolchebeden på en fest af farver og perfektionisme, der sætter prikken over i'et i enhver anretning.
Jordbær
...
...
...
Hvidløg
Pia
Skribent & Fotograf
Med sine mange lag og unikke smag, tilfører et hvidløg noget unikt til enhver ret, og skaber således en vidunderlig sammenhæng.

Hos Madfabrikken klarer vi mange forskellige cateringopgaver, firmaordninger, møder og events, skolemad, madpakker, lun-selv, studentergilde og meget andet. 

Kontakt os

Fynsvej 60 B
5500 Middelfart
CVR: 38454471

31 20 23 55

info@mad-fabrikken.dk

Ansvarlighed

Vi gør flere ting for at mindske vores madspild. Bl.a. er vi med i REFOOD, hvor vores madaffald bliver afhentet og genanvendt andetsteds.

Madfabrikken er naturligvis også at finde i Too Good To Go appen, som er verdens største markedsplads for overskudsmad. 

Her kan du indimellem finde nogle rigtig gode priser på vores overskudsmad, og samtidigt er vi sammen med til at spare planeten for unødig affald. Det er da win-win for os alle!

Add to cart