Sprøde kartoffelbåde/skiver

Jeg behøver vel ikke at spørge dig om du ønsker dine kartoffelbåde eller skiver sprøde, når du har bestemt dig til at det skal være tilbehør til aftensmaden. Hvis du kan svare ja til dette, så er en ganske almindelig gaffel din nye bedste ven i køkkenet.

Kartofler er en fantastisk grøntsag og bruges på rigtig mange måder, mosede, bagte, ristede, friturestegte og kogte. Men vælger du den ristede udgave, så skal den selvfølgelig være sprød og lækker. Det findes der et ganske simpelt lille trick til at hjælpe dig med, så du slipper for bløde kartoffelbåde/skiver.

Alt hvad du skal gøre, er at følge nedenstående lille opskrift på hvordan.

  • Skræl dine kartofler som du plejer
  • Skær kartoflerne ud i både eller skiver, alt efter hvad du ønsker at lave
  • Tag en gaffel og rids både/skiver på alle sider
  • Drys godt med salt på de ridsede kartofler
  • Bag som du plejer i ovnen

Det er let at bruge dette lille trick og du vil sikkert hurtigt opdage, at den ekstra tid du brugte, var det hele værd.

Vil du gerne have mere krydrede kartofler, så kan du strø andre krydderier på sammen med den grove salt.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Hos Madfabrikken klarer vi mange forskellige cateringopgaver, firmaordninger, møder og events, skolemad, madpakker, pensionistmad, studentergilde og meget andet. 

Kontakt os

Fynsvej 60 B
5500 Middelfart
CVR: 38454471

31 20 23 55

info@mad-fabrikken.dk

Ansvarlighed

Vi gør flere ting for at mindske vores madspild. Bl.a. er vi med i REFOOD, hvor vores madaffald bliver afhentet og genanvendt andetsteds.

Madfabrikken er naturligvis også at finde i Too Good To Go appen, som er verdens største markedsplads for overskudsmad. 

Her kan du indimellem finde nogle rigtig gode priser på vores overskudsmad, og samtidigt er vi sammen med til at spare planeten for unødig affald. Det er da win-win for os alle!

Add to cart